Ośrodek Działalności Leczniczej Caritas AW ul. Krakowskie Przedmieście 62; Warszawa zatrudni PIELĘGNIARKI lub PIELĘGNIARZY do pracy w Zakładzie Opiekuńczo – Leczniczym i Hospicjum stacjonarnym

WYMAGANIA:

• mile widziane wykształcenie wyższe (licencjat lub magister pielęgniarstwa lub ukończona specjalizacja z obszaru przedstawionego poniżej)
  • mile widziane: kursy kwalifikacyjne w dziedzinie opieki długoterminowej, lub pielęgniarstwa przewlekle chorych i niepełnosprawnych, lub pielęgniarstwa zachowawczego, lub pielęgniarstwa rodzinnego, lub pielęgniarstwa środowiskowego, lub pielęgniarstwa środowiskowo-rodzinnego lub pielęgniarstwa geriatrycznego lub pielęgniarstwa opieki paliatywnej

OBOWIĄZKI:

• Wykonywanie zabiegów pielęgniarskich
  • Opieka nad pacjentem według najnowszych standardów pielęgnacyjnych przy współudziale i pomocy ze strony opiekunów medycznych
  • Trzyzmianowy system pracy (7.00 – 14.00; 14.00 – 21.00; 21.00 – 7.00)

OFERUJEMY:

• Elastyczne warunki zatrudnienia – umowa o pracę / umowa zlecenie / kontrakt pielęgniarski
  • Konkurencyjne zarobki
  • Pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników etatowych (pakiet medyczny ENEL-MED, karta Multi-Sport, ZFŚS)
  • Szkolenia zawodowe

Aplikacje prosimy składać drogą elektroniczną na adres: rekrutacja_aw@caritas.pl

W temacie maila prosimy wpisać: Pielęgniarka do ZOL; Pielęgniarka do Hs

Prosimy o umieszczenie na dokumentach aplikacyjnych poniższej zgody:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002 r. nr 101, poz. 926, ze zm.)”